Ny integrasjon med SkyttelPASS: Unngå å betale dine kunders utgifter til bompasseringer

Er du bilutleier eller verksted? Mange bilutleiere og verksteder ender ufrivillig opp med å betale for sine kunders bompenger og ferjereiser. Det endrer SkyttelPASS og CarBuddii nå med lanseringen av den nye integrasjonen, som kommer alle verksteder og bilutleievirksomheter til gode.

SkyttelPASS

Langs Norges veier og fjorder er det mange bomstasjoner og ferjestrekninger som skal passeres, også for dem som kjører med leiebil. For en bilutleier, eller for et verksted som låner ut bil mens kunden sin repareres, kan de ekstra kostnadene for bompasseringer og ferjereiser fort beløpe seg til hundrevis, eller tusenvis av kroner per kunde.

Det beste fra to verdener

Med bombrikke fra SkyttelPASS i bilen og integrasjon med CarBuddii’s løsning for håndtering av leiebiler, føres kostnadene direkte på din kundes oppgjørelse. Ønsker du å vite mer om integrasjonen, så book et uforpliktende møte her.

“Vi synes det er spennende at vi i samarbeid med CarBuddii kan tilby bilutleiere og verksteder en løsning som gjør at deres administrasjon av individuelle avtaler blir enklere og tidsmessig langt kortere. Ikke minst vil dette spare bilutleieren og verkstedet for betydelige ekstra kostnader, når de med denne løsningen på plass vil slippe å måtte betale for sine kunders bompasseringer og ferjereiser.”
Vidar Raa
Administrende direktør i SkyttelPASS

Slik fungerer integrasjonen

Hver gang en kunde leier en bil og passerer en bom eller kjører ombord på en ferje, påløper det utgifter som følger med den enkelte bilutleien eller bilutlånet.

Denne nye integrasjonen vil gjøre det mulig for bilutleiere og verksteder å automatisk føre bompenge- og ferjereise-utgifter på den enkelte avtalen. På denne måten unngår bilutleieren og verkstedet å måtte betale kostnader som tidligere ikke ble registrert eller fulgt opp med kunden på en effektiv måte.

Når bilen leveres tilbake, gjør CarBuddii det enkelt for deg. Alle utgiftene som leiepris, egenandelsforsikring, overskredne kilometer, strømforbruk eller drivstofforbruk, og nå også bompasseringer, samles automatisk på oppgjøret ditt i CarBuddii. Les mer om CarBuddii’s løsning.

Slik skaffer du deg løsningen

Dersom du allerede har brikkeavtale hos en annen brikkeusteder, oppretter du først brikkeavtale hos SkyttelPASS. Det tar normalt en halv time fra du har opprettet avtale hos SkyttelPASS til AutoPASS sine systemer er oppdatert med den nye avtale-informasjonen, og du kan si opp den gamle brikkeavtalen.

Etter at du har opprettet brikkeavtale hos SkyttelPASS og lagt til alle kjøretøyene du ønsker, kontakter du CarBuddii for å opprette avtale som integreres med din SkyttelPASS-avtale. 

Fakta om SkyttelPASS

SkyttelPASS, en raskt voksende norsk utsteder av AutoPASS-godkjente bombrikker til bruk på vei, bro, tunnel og ferje. SkyttelPASS ble opprettet i 2019 som følge av bompengeformen og utstederforskriften som trådte i kraft 1. januar 2019. SkyttelPASS-brikken var den første bombrikken i Norge som fikk AutoPASS-godkjenning etter dette, og var også den første bombrikken i Norge som fikk EETS-godkjenning. EETS (European Electronic Toll Service) er en EU-standard for bompengebetalinger.

Fakta om CarBuddii

CarBuddii er et dansk SaaS-selskap og har siden 2016 spesialisert seg på å levere brukervennlige systemer og apper til autobransjen, noe som gjør arbeidsdagen enklere for både forhandlere, importører og verksteder i Danmark, Norge og Sverige. CarBuddii sin app er anerkjent for å lage digitale kjøresedler og leiekontrakter på under 20 sekunder.

“Vi er svært stolte av vårt nye partnerskap med SkyttelPASS. Dette understreker spesielt våre kjerneverdier om å forenkle hverdagen for bilbransjen. På det norske markedet har vi nylig søkt etter en samarbeidspartner som kan bidra til å gjøre administrasjonen av veiavgifter bompenger og ferjereiser enda mer effektiv, og vi er glade for å kunne bekrefte at SkyttelPASS er den rette partneren for oss.”
Nick Knudsen // +47 7030 7630
Account Manager hos CarBuddii
en_USEnglish

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.