CASE: Matchbiler automatiserer og accelererer bilsalget

Matchbiler automatiserer købsrejsen og accelererer bilsalget med hjælp fra CarAds og CarBuddii

Dette opnår Matchbiler:

– Reduceret administrationstid
– Bedre overblik og struktur samt bedre samarbejde i salgsteamet
– Nedsat svartid og alle henvendelser bliver besvaret
– Bedre indsigt i konverteringsraten baseret på lead-kanal, lead-type samt på sælgerniveau

“At finde det rette setup og systemer til at understøtte vores vækstplaner, har ikke været så ligetil." "Nu har vi fået styr på hele processen fra vores potentielle kunder møder os online, til de rent faktisk konverteres til leads og bliver til bilkunder.”

Nyt integrationssamarbejde accelererer bilsalget

Den nye integration mellem CarAds og CarBuddii muliggør en automatiseret proces, hvor ingen potentielle leads går tabt.

Forhandlerne får mulighed for at administrere alle kundehenvendelser ét sted, så der kan arbejdes struktureret med håndteringen af de indkomne leads og øge bilsalget. CarBuddii’s system taler gerne sammen med andre systemer – se mere om integrationer here.

Camilla Lajer Bergholdt; Indehaver af Matchbiler, Clifford Dyhr; Salgsdirektør hos CarBuddii og Anders Brogaard; Direktør og Partner hos CarAds i gang med en branchesnak om den digitale købsrejse.

Perfekt synergi = højere konverteringsrate

Mens CarAds tilbyder hjemmesider og digitale løsninger til mere end 120 kunder, som tiltrækker leads, leverer CarBuddii brugervenlige værktøjer til at samle og håndtere de indkomne leads på en effektiv måde. Resultatet er et automatiseret arbejdsflow, som muliggør en ellers tidskrævende og kompliceret opgave – at konvertere leads til salg på en effektiv måde.

“Når en kunde sender købssignaler, så skal vi reagere lynhurtigt, for ellers er kunden hurtigt videre. Det kan vi nu. Vi misser aldrig et lead. Integrationen forenkler og automatiserer vores digitale salgsprocesser."
camilla-lajer-bergholdt-Match-Biler-e1673275561219.jpeg
Camilla Lajer Bergholdt
Direktør ved MatchBiler
Clifford Dyhr fra CarBuddii, Anders Brogaard fra CarAds og Camilla Lajer Bergholdt fra Matchbiler, taler om effektiv lead management.
"Èt er at skabe online synlighed og rent faktisk nå ud til de rigtige potentielle bilkunder. "Konkurrencen er hård, og det kan hurtigt blive dyrt, hvis man ikke har et setup til at gribe og bearbejde de indkomne leads.” “Der er aldrig brugt så mange penge som i dag på at skabe leads, online synlighed og trafik. Men mange forhandlere har ikke værktøjerne til at organisere og behandle de mange leads. Uden et CRM-system er det svært for forhandleren at følge med. Og det er her, hvor CarBuddii kommer ind med deres system, som er specialudviklet til både store og små spillere i branchen”. "CarBuddii samler alle henvendelser i én app, hvor sælgeren lynhurtigt kan kontakte de indkomne leads og behandle dem smart.”
Anders Brogaard
Direktør & Partner hos CarAds
“Med samarbejdet kan vi nu tilbyde endnu stærkere løsninger til branchen, som både kommer forhandleren og bilkunden til gode. Ikke nok med det, så skaber løsningen værdi til hele virksomheden og ikke bare til den enkelte afdeling i form af dybere indsigt i hele kunderejsen”. "Dette resulterer i flere salg og en stærkere bundlinje.”
CarBuddii
Clifford Dyhr
Salgsdirektør hos CarBuddii

Vil du høre mere om integrationsløsningen eller er du nysgerrig på, hvordan du kan accelerere dit digitale bilsalg? Giv os et kald:

CarBuddii: Salgsdirektør, Clifford Dyhr på tlf. (+45) 71 71 44 10

CarAds: Direktør & Partner, Anders Brogaard på tlf. (+45) 26 49 17 12

Om CarAds

CarsAds er en software-virksomhed hjemmehørende i Odense. Firmaet skaber markedsføringsværktøjer og hjemmesider skræddersyet til bilbranchen. I spidsen for det digitale full-service bureau står direktør Anders Brogaard.

en_USEnglish

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.