CASE: Ketner opnår bedre bundlinje med CarBuddii og Helios

Værkstedskæden Ketner, med seks afdelinger, har med stor succes truffet en strategisk beslutning om at automatisere deres lånebilsprocesser. Ved at implementere lånebilsmodulet RENT fra CarBuddii og kombineret med integration til økonomistyringssystemet Helios, kører det hele automatisk og gnidningsfrit.

Dette opnår Ketner med CarBuddii og integrationen til Helios:

  • Ensartethed i lejekontrakter: Alle lejekontrakter udfyldes digitalt og automatisk.
  • Overholdelse af lovgivningen: Løsningen sørger for, at alle kontrakter og processer lever op til gældende lovkrav.
  • Forhåndsbooking af lånebiler: Kunder kan booke lånebiler på forhånd, og lejekontrakten færdiggøres hurtigt via CarBuddii-appen ved kundens ankomst.
  • Indtægter integreres med arbejdsordren: Alle indtægter fra billeje, inklusive lejepris, overkørte kilometer, brændstofforbrug og selvrisikodækning, overføres automatisk til arbejdsordren i Helios.
  • Nem fakturering: Systemet gør faktureringen enkel og fejlfri.
  • Ingen papirarbejde: Hele processen er digital, hvilket eliminerer behovet for papirarbejde.
  • Tidsbesparelser: Automatisering sparer tid for både medarbejdere og kunder.
  • Ingen manuelle fejl: Automatisk dataoverførsel reducerer risikoen for fejl.
  • Korrekt fakturering: Integration sikrer, at alle indtægter faktureres korrekt.
"Vi lover vores kunder nul ventetid og topkvalitet. Det stiller høje krav til effektive processer. Når kunden kommer ind, så er han/hun altid garanteret en hurtig og professionel service. Slut med at stå og vente i forretningen. Det er vi for længst forbi – ingen gider unødvendig spildtid. Med CarBuddii og Helios har vi en nem og brugervenlig løsning, der gør os effektive og i stand til at fokusere på kunderne."
CarBuddii testimonial
Torben Hansen
Direktør i Ketner

Styr på faktureringen = bedre bundlinje

Før CarBuddii blev introduceret, var Ketner’s proces manuel og tidskrævende. Medarbejderne skulle håndtere al papirarbejdet, hvilket ofte førte til forsinkelser og potentielle fejl. Der manglede overblik på tværs af afdelingerne. Torben forklarer, “overblikket og styringen manglede vi, men nu er der helt styr på lejekontrakterne, og vi sikrer vores indtjening på alle lånebilerne, hvilket ikke var tilfældet førhen. “Vi missede ofte lejeindtægter, nu får vi betaling for hver eneste dag.” “Vores indskriver og værksførere er også, fordi der nu er helt styr på kontrakter, samtidig med at vi får penge for hver dag vi leje bilerne ud.”

Sådan virker løsningen

Brugere af CarBuddii og Helios oplever en nemmere arbejdsdag og slipper for dobbeltarbejde. Integrationen gør det endnu nemmere at booke lånebilen på forhånd med kundens oplysninger, hvorefter lejekontrakten hurtigt kan færdiggøres i CarBuddii’s app. Lejeindtægten fra billejen, som lejepris, overkørte kilometer, brændstof- og elforbrug samt selvrisikodækning overføres til arbejdsordren i Helios, og sikrer en stabil indtjening på flåden.

"Det er fantastisk at se, hvordan vores løsning og integrationssamarbejde med Helios gør en reel forskel. "Ketner's løbende feedback er uvurderlig for os, de er en vigtig samarbejdspartner, og så er de med til at sætte standarden med fokus på digitalisering, ensartethed og optimering."
CarBuddii
Clifford Dyhr
CCO i CarBuddii

Kontakt CarBuddii

Vil du vide mere om CarBuddii og integrationen til Helios? Kontakt os på tlf.  70 44 44 10
eller gå til alle kontaktmuligheder.

Om Helios

Helios Auto A/S Helios har eksisteret i mere end 25 år og er det frie værksteds foretrukne IT-løsning til bilbranchen. Helios er udviklet af Helios Auto ApS (Tidligere RST ApS) og benyttes af ca. 450 personbil-, lastbil-, MC- og bådværksteder i Norge. Noget som udgør næsten 2000 daglige brugere i Norge. Helios er i stærk vækst og anvendes af mere end 1300 værksteder i Skandinavien og Norden. Læs mere om Helios her.

en_USEnglish

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.