Sådan virker CarBuddii’s integration til Bilinfo

Integrationen til alle salgsansvarlige, som gerne vil have det fulde overblik over salgsrejsen fra lead til underskrevet slutseddel. Sig farvel til dobbeltarbejde og besvær – øg din konvertering med op til 40%.

Fordelene kort fortalt

Det perfekte add-on til Bilinfo's system

Integrationen mellem Bilinfo og CarBuddii effektiviserer sælgerens arbejdsdag og reducerer mange opgaver med en perfekt synkronisering. Èn forenklet proces, som giver dig fuld kontrol og overblik. CarBuddii integrerer nemt og effektivt med alle. Her kan du se alle integrationer.

CarBuddii’s app gør det nu enkelt for bilforhandlere at håndtere indgående leads fra Bilbasen og DBA direkte fra deres mobil. Dette ikke blot forbedrer kundeoplevelsen gennem hurtig salgsopfølgning og påmindelser i appen, men bidrager også til en reduktion i salgstiden. Når kunden besøger forhandleren for en prøvetur, foregår den digitale dokumentation bekvemt på sælgerens mobil ved hjælp af appen. Alle nødvendige dokumenter, inklusive vanvidserklæringen og den digitale køreseddel, udfyldes ved en enkel scanning af kundens kørekort. Efterfølgende overføres kundedata til BILINFO, hvilket giver sælger mulighed for at afslutte salget med finansieringsberegninger og udfyldelse af slutsedlen.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70444410 for at høre mere.

Hvad siger brugerne?

Efter at have brugt integrationen i lidt over 3 måneder deler Viborg Autogård A/S deres positive oplevelser og de klare fordele, de har opnået. Hør, hvad de har at sige:

5/5
Nu kan vi følge kunden igennem hele rejsen fra modtaget lead, til prøvekørsel, tilbudsgivning samt til underskrift på slutseddel. Vi har nu benyttet os af integrationen i ca. 3 mdr., og vi kan bare sige, at det er blevet meget nemmere og mere overskueligt for os at sende kunder afsted på prøvekørsler – vi sparer tid og besvær. Processen med at identificere og administrere den bil, som kunden er interesseret i, er nu strømlinet gennem CarBuddii ved hjælp af vores interne vognnummer. Efter prøvekørslen registreres kunden i BilInfo i forbindelse med den specifikke bil, som kunden har prøvekørt, hvilket gør det let for os at udarbejde tilbud eller slutsedler.
Kenneth Skovgaard Jensen
Viborg Autogård

Sådan virker integrationen

Når vi tænder for integrationen, så ryger alle dine annoncerede biler på DBA og Bilbasen automatisk over i CarBuddii. Konkret betyder det, at du lynhurtigt kan vælge dem, når kunderne skal ud og prøvekøre.

Med applikationen i hånden oprettes digitale køresedler ved prøvekørsel lynhurtigt ved scanning af kundens kørekort, og du får styr på vanvidseklæring, køresedler, opbevaring og GDPR. Book et uforpligtende møde og hør mere om fordelene.

Pris – hvad koster integrationen?

Prisen for integrationen til Bilinfo er 799 DKK pr. måned, og den inkluderer licensen til CarBuddii SALES. Bemærk venligst, at denne pris kræver et eksisterende Bilinfo Pro-abonnement.

For at få mest muligt ud af integrationen (herunder oprettelse af tilbud og slutsedler), er det nødvendigt med et Bilinfo Pro-abonnement. Mens integrationen fungerer sammen med et Bilinfo Basis-abonnement, vil du ikke kunne fuldføre hele salgsprocessen uden et Pro-abonnement.
Kontakt os på telefon 70444410 ved spørgsmål.

Ønsker du at se mere om Bilinfo, så klik her.

nb_NONorwegian

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.