Hold styr på lånebilerne med Helios-integration

Nu bliver arbejdsdagen nemmere på værkstederne! Med den nye integration kan værkstederne digitalisere arbejdsprocesserne omkring låne- og udlejningsbiler, flådestyring, kundehåndtering og nemt øge bundlinjen. Slut med dobbeltarbejde og ja tak til automatiserede arbejdsprocesser.

Hos Undal Autoservice i Nordsjælland er indehaver Anders Larsen godt tilfreds med integrationen, fordi den fra dag ét har gjort arbejdsdagen nemmere:

Som bruger af Helios og CarBuddii er det blevet meget nemmere at oprette en aftale i CarBuddii, da man blot taster kundens ordre nr., hvorved alle stamoplysninger om kunde, mail, tlf. mv. overføres automatisk fra Helios. Man har altid nemt adgang til lånebil-kalenderen fra alle Helios brugere – man behøver ikke at gå væk fra Helios serveren. Så vi optimerer vores flow for øget indtjening via samarbejdet”

Undal Autoservice
Anders Larsen, Indehaver af Undal Autoservice

Integrationen er oplagt og kærkommen
Mange autoværksteder og bilhuse i Danmark, Norge og Sverige bruger allerede CarBuddii og Helios uafhængigt af hinanden

Henrik Sivertsen, Daglig leder hos Helios, udtaler følgende om, hvordan det nye integrationssamarbejde vil styrke autobranchen:Sammenhængskraft er afgørende. Integrationen mellem CarBuddii og Helios er en stor hjælp til autobranchen. Vi er glade for samarbejdet med CarBuddii og applikationen til biludlejning og til at håndtere leads i salgsafdelingen er uhyre velfungerende og en af markedets bedste. Arbejdsgangen i applikationen passer perfekt til branchens arbejdsflow. Og med integrationen til Helios kommer vi hele paletten rundt. Automatiseret overførsel efter endt udlejning uden manuel bearbejdning er ikke alene tidsbesparende for branchen, men sikrer også at alle indtægter faktureres korrekt. Intet glemmes og det finansielle overblik bevares i Helios. CarBuddii har vist sig uhyre professionelle i samarbejdet, og vi glæder os til sammen med CarBuddii, at præsentere løsningen på det skandinaviske marked.”
Henrik Sivertsen
Henrik Sivertsen, Daglig leder hos Helios

Slik fungerer det
Med integrationen bliver det endnu nemmere at booke lånebilen på forhånd med kundens oplysninger og hurtigt færdiggøre lejekontrakten ved udleveringen med CarBuddii-appen. Lejeindtægten fra billejen, som lejepris, overkørte kilometer, brændstofforbrug og selvrisikodækning overføres til arbejdsordren i Helios, og sikrer en stabil indtjening på flåden.

Kunderne forventer en gnidningsfri og digital oplevelse
Autobranchen er under hastig forandring mod yderligere digitalisering. Kunderne forventer i stigende grad en mere effektiv og digital oplevelse, uanset om de er på udkig efter en ny bil, skal til service på værkstedet eller har behov for at låne en bil. Og det kræver moderne og brugervenlige løsninger, som afspejler kundernes krav og forventninger. Læs mere på vores hjemmesiden om, hvordan CarBuddii-systemet understøtter værkstedernes digitalisering.

Vi er glade for vores samarbejde med Helios, og den værdi det giver vores brugere. Med Helios’ skalérbare løsning til både små og store forretninger er der rigtig gode synergier i vores løsninger. Vores ‘API-first-tilgang matcher Helios’ tilgang og muliggør en nem integration med andre systemer og ydelser, udtaler salgsdirektør Clifford Dyhr.
Clifford Dyhr

Kom i gang i dag
Ingen besværlige opsætninger for at få integrationen sat op. På begge sider af integrationen har vi kunderne oppe og køre samme dag, og du kan komme i gang allerede i dag. 

Er du interesseret i at høre mere, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at tale med dig i hverdage fra 09.00 – 15.00 på tlf. 70 44 44 10 eller send os en mail på info@carbuddii.com

Helios data
Helios har 30 års erfaring i autobranchen, og er et komplet IT-system, som understøtter alle aspekter af den daglige drift af en moderne autovirksomhed. Læs mere om Helios på heliosauto.dk.

nb_NONorwegian

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.

Tak for din interesse

Tak – du er nu tilmeldt.
Hold øje med din indbakke.