Se hvor mange penge din virksomhed kan tjene blot ved at skifte til CarBuddiis digitale værktøj

Beregn dit indtjeningspotentiale

Udlejer du biler på dit bilværksted eller i din bilforretning, så se hvad indtjeningspotentialet på dine biler er.

Når du bruger CarBuddiis værktøj til at lave 100% digitale lejekontrakter og holde styr på dine udlejningsbiler, sparer du ikke blot blæk, papir, print, samt oceaner af tid, du udnytter også et stort indtjeningspotentiale på dine biler.

Hvis du blot udfylder de tre øverste felter i skemaet til højre, så bliver dit indtjeningspotentiale beregnet med det samme.

Det er helt normalt, at kunderne selv betaler for det brændstof, de bruger. Derfor bør du også indtaste, hvor meget ekstra brændstof du hælder på hver kundebil om året.

At dine indtægter fra salg af selvrisikodækning er momsfrie kan måske være en ny information for dig. Det har været en tvivl i bilbranchen om dette, men i et svar fra Skat fastlås det at indtægter ved salg af selvrisikodækning ved udlejning af biler er momsfri.

Indtjeningspotentiale – Kundebiler

 Årligt
stk. 
kr.
kr.

Vis flere indstillinger

l/bil
km
dage
 
 
kr./md. 

* Kilde til momsfri selvrisikodækning: https://www.motormagasinet.dk/article/view/196389/selvrisikoforsikring_er_momsfri

Beregner for salgsafdelingen

Laver du daglige køresedler til prøvekørsler i din bilforretning, så se hvad det koster i løn, blæk og papir, at lave køresedler på den gammeldags facon og opdag et bedre digitalt alternativ. En bonus for dig er også, at ligeså vel som du kan spare penge, så kan du også spare på din Co2 udledning. Det gør at du meget let kan blive en moderne virksomhed med omtanke for miljøet. 

Åbn beregner
Beregn besparelser ved brug af CarBuddii app

Beregner for værkstedet

Når du modtager biler der skal på værksted, sender du oftest kunden hjem i en lejebil. Hertil er det lovpligtigt at udarbejde en korrekt og gyldig lejekontrakt. Se hvad lejekontrakterne koster at lave, på den gammeldags papir og blæk facon, samt hvad du kan spare ved at skifte det ud med et digitalt system til biludlejning. 

Åbn beregner
Calculate your rental savings

Prøv CarBuddii gratis

Vi vil hellere end gerne vise, hvordan CarBuddii skaber værdi for vores andre kunder.