Bilbranchens foretrukne salgs- og lead management værktøj

Salgs- og lead management værktøj

Imødekom det stigende behov for digitale løsninger til bilbranchen med din egen CarBuddii app

Tiderne har ændret sig og det er nu ikke længere nok blot at have en fysisk forretning. Den stigende efterspørgsel efter digitale systemer til bilbranchen stiller nye krav til alle aktører. En kombination af den fysiske butik og digitale løsninger er derfor essensen af den moderne bilforhandler, -importør eller -værksted.

Kunderne værdsætter personlig service som aldrig før i en tid, hvor automatisering og kunstig intelligens er på alles læber. De virksomheder, der forstår at opretholde balancen mellem digitale løsninger og personlig service, vil fortsætte med at eksistere mange år ud i fremtiden. Det er også disse virksomheder, som vil have en fordel i den hårde konkurrence i bilbranchen.

CarBuddii kombinerer god kundeservice med digitale værktøjer til bilbranchen, der hjælper dig som bilforhandler eller ejer af et bilværksted, med at forbedre jeres kundeservice og booste jeres salg. Rigtig mange aktører i bilbranchen er allerede godt i gang med vores app. Vil du prøve vores system?

Flere hundrede virksomheder bruger allerede CarBuddii til at optimere deres processer og sælge mere

Blandt nogle af de mest prominente virksomheder finder du bl.a.:

BMG
hyundai
Jaguar
Proleje.dk

Forstå CarBuddii på 4 minutter:

Det er en nem, hurtig og digital løsning at have en CarBuddii app

Kundens henvendelse på din hjemmeside sendes nemlig direkte til din sælgers CarBuddii app, som vil agere system til kundehåndtering – en såkaldt salgsassistent. Herfra kan den personlige kontakt optages med det samme, og der kan aftales en tid til prøvekørsel med kunden.

Når kunden står i butikken, tager det under 20 sekunder at lave en digital køreseddel. Efter prøvekørsel hjælper app’en sælgeren med at huske at følge op på kunden, og sælgeren kan markere forløbet i app’en, eksempelvis om kunden er blevet kontaktet, om et tilbud er sendt, eller om kunden købte bilen. Uanset hvad der er tilfældet, sendes alle data tilbage til forhandlerens egen forhandlerside, hvor statistikker og grafer kan give et reelt indblik i eksempelvis antallet af solgte biler, hvilke biler der prøvekøres mest, og hvilken sælger der præsterer bedst.

Alt i alt er CarBuddii et allround værktøj, som hjælper dig med det, der er vigtigst – nemlig at sælge flere biler.

Bred vifte af funktioner pakket i én lækker og brugervenlig app

Det er slut med forvirrende og langsomme systemer. CarBuddii er, og vil blive ved med at være, et brugervenligt digitalt system til bilbranchen, lige ved hånden. Vi forbedrer vores app løbende, så du som kunde altid vil have et veloptimeret og velopdateret produkt, som er tilpasset moderne forretningsgang.

Se alle funktioner
Salgs- og lead management værktøj

Prøv CarBuddii gratis i 14 dage

Prøv kræfter med vores system og se om det er noget for din forretning.