Lær historien bag CarBuddii at kende

En aarhusiansk virksomhed med passion for apps og IT-løsninger til hele autobranchen

CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen. Vores virksomhed blev grundlagt på baggrund af en åbenlys mulighed for at hjælpe bilforhandlere med at digitalisere forretningsgange, reducere tidsforbrug, øge udbyttet af markedsføringen og dermed det, det hele handler om – at sælge flere biler. Vi er en flok af passionerede medarbejdere med stor erfaring indenfor udvikling af IT, og vi brænder for hver dag at gøre en forskel for vores kunder og samarbejdspartnere.

Derfor har vi først og fremmest udviklet vores hovedprodukt, der er en app, som tager udgangspunkt i bilforhandlerens potentielle kunder, der ønsker at prøvekøre en bil. Kundens kørekort scannes, og der bliver automatisk genereret en digital køreseddel på under 30 sekunder, hvorefter kunden prøvekører bilen. Alle data gemmes forsvarligt og i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen, og opfølgning på kunden sker ved ganske få tryk.

Når en idé udvikles til et komplet system til hele bilbranchen

Men CarBuddii er meget mere end det. Vores løsning er også en lead management app, som hjælper sælgere med at reagere hurtigt på kundehenvendelser, følge op og dermed sælge flere biler.

Og så tilbyder CarBuddii en 100% digital løsning til udlejning af alle slags køretøjer, så man tjener flest mulig penge på sin udlejningsforretning, hvad enten det er kundebiler på et værksted eller egentlig biludlejning.

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du spørgsmål om vores løsninger, eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med de skræddersyede muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os på mail info@carbuddii.com eller ringe på +45 70 44 44 10.