Lær historien bag CarBuddii at kende

CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere high-end løsninger til bilbranchen. Vores virksomhed blev grundlagt på baggrund af en åbenlys mulighed for at hjælpe bilforhandlere med at digitalisere forretningsgange, reducere tidsforbrug, øge udbyttet af markedsføringen og dermed det, det hele handler om – at sælge flere biler. Vi er en flok af dygtige medarbejdere med stor erfaring indenfor udvikling og strategi i både bil- og software-industrien, og vi brænder for hver dag at gøre en forskel for både vores kunder og samarbejdspartnere.

Derfor har vi først og fremmest udviklet vores hovedprodukt, der er app, som tager udgangspunkt i bilforhandlerens potentielle kunder, der ønsker at prøvekøre en bil. Kundens kørekort scannes, og der bliver automatisk genereret en køreseddel, hvorefter kunden prøvekører bilen. Alle data gemmes og opfølgning af kunden sker ved ganske få tryk.

På baggrund af de data, som bilsælgeren selv indhenter, er der også mulighed for at bestille statistikker, der kan hjælpe med at identificere salgsmuligheder samt effektivisere salgsindsatsen.

Selv om vores unikke app kan bruges uafhængigt af andre systemer, laver vi også skræddersyede løsninger, der kan integreres til dine eksisterende it-systemer, så data hele tiden bevares.

Hvad kan vi gøre for dig?
Har du spørgsmål om vores eksisterende løsninger, eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med skræddersyede muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller ringe på +45 70 44 44 10.