Udlejning ved hjælp af digitale løsninger

Digitale lejekontrakter sikrer at alle slags køretøjer kommer hurtigt afsted

Digitale lejekontrakter på under 30 sekunder

Med en CarBuddii app, baner brugervenlig software vejen til en lynhurtig udlejning, hvor tiden fra kørekortet scannes til lejekontrakten er færdig, kun er 30 sekunder!

App’en sørger for at guide dig step for step og giver dig mulighed for at taste de informationer der eventuelt skulle mangle. 

Kunden skriver under på telefonen og den færdige lejekontrakt sendes direkte til kundens telefon på enten e-mail eller sms.

digital lejekontrakt
Med digitale lejekontrakter og et brugervenligt kalenderoverblik er der styr på værkstedet

Nem og digital forlængelse af lejekontrakt

Hvis en lejekontrakt skal forlænges, kræver mange andre systemer, at kunden skal komme ind på værkstedet og underskrive et nyt dokument.

Med CarBuddiis applikation kan værkstedet blot sende forlængelsen til kunden på kundens telefon, hvorfra kunden accepterer den ved et enkelt tryk.

Ekstra funktioner sørger for præcise lejekontrakter

Ved udleje af biler følger der som oftest ting med bilen, som kunden enten får med i prisen eller skal betale ekstra for.

Når bilen indleveres, kan der digitalt tilføjes omkostninger til den endelige regning for lejeperioden, såsom lejen af en autostol eller en tagboks.

Ved at indtaste de nødvendige poster bliver regningen også specificeret til kunden, så både du og din kunde har et overblik over hvad og hvor meget der betales for.

Indtastning af ekstraomkostninger og brændstofforbrug
Hold det nemme overblik over alle dine kunder med et personligt kunderoverblik

Saml dine kunders informationer ét sted

Alle de informationer du, på daglig basis, indhenter hos dine kunder, samles og opbevares lovligt i en samlet database som kun du har adgang til via din personlige forhandlerside.

Her vil du have et samlet overblik over alle digitale dokumenter og indhentede samtykker.

Du vil også herfra kunne bestemme hvor længe du vil gemme på dokumenter og samtykker, idet du kan indstille en tidsperiode frem til den dag vores smarte software skal bortskaffe det.

Skab dit personlige overblik på din forhandlerside

Med til CarBuddii app’en hører en forhandlerside, hvor du har et fuldt kalenderoverblik, ligeså vel som et overblik over køretøjer og dokumenter. Desuden også et fuldt kundekartotek.

I kalenderen kan du se om lejeperioden for bilen er overskredet, om bilen er indleveret og sendt til klargøring, eller om bilen er klargjort til ny udlejning.

Desuden kan du i dit kalenderoverblik nemt flytte på bookinger eller forlænge de enkelte udlejninger.

CarBuddii forhandler kalender