Løsningen for bilimportører, der vil være datadrevne beslutningstagere

Med et fuldkomment dataoverblik kan du sikre dig de bedste beslutninger, investeringer og indkøb

CarBuddiis applikation opsamler data om kunder og sælgernes adfærd, som et komplet system til kundehåndtering. Bliver kunden kontaktet? Hvor hurtigt sker det? Følger sælgeren op på prøvekørslen? Med CarBuddiis data, bliver du som  bilimportører i stand til at tage forretningskritiske beslutninger, der er baseret på viden om, hvad der reelt sker i din forretning. En hidtil uset indsigt i forretningernes performance.

Lær mere om løsningen
Digitale løsninger for bilimportører
Med CarBuddii kan du øge dit salg af biler

Mål effekten af jeres kampagner

Stiger antallet af besøgende i butikken, prøvekørsler og salg, når I skruer op for marketingbudgettet? Eller øger det trafikken i butikken når I har deltaget på messer? Det kan du få svaret på med vores software til kundehåndtering. Ved at tracke kundens adfærd fra første kontakt til underskrift, giver vi dig som bilimportør indsigt i hvad der virker, og hvad der skal forbedres. På den måde kan bilimportøren også hjælpe med at forbedre arbejdsgange hos bilforhandleren og dermed sælge flere biler.

Hør mere om effektmåling →

Giv sælgerne en struktureret hverdag

Med vores system til kundehåndtering, får sælgerne en mere struktureret hverdag. Hver dag præsenterer vores værktøj de vigtigste opgaver, så tiden bliver brugt mest fornuftigt, der hvor den giver værdi til forretningen. Et overskueligt overblik fortæller sælgeren hvilket lead der er varmest og hvilke kunder der kommer i butikken til prøvekørsel. Du vil altid være et skridt foran og vil altid have det store overblik over din forretning.

Hør mere om salgsassistenten →

Konvertér flere af jeres leads til tilfredse kunder

Øget salg kræver strømlinede processer og faste rutiner. Med CarBuddii får salgsteamet sat en standard for, hvordan leads bedst muligt konverteres til salg. De varmeste leads bliver hver dag prioriteret og præsenteret i app’en. Altsammen let tilgængeligt på sælgerens telefon.

Hør mere om CarBuddii salgsframework →

Lad os præsentere importørløsningen for jer

Udfyld kontaktformularen og indled dialogen om et fremtidigt samarbejde.