Hos CarBuddii har vi bevist, at vores værktøjer øger bilforhandleres salg

Gør den traditionelle køreseddel digital

Gør en besøgende i forretningen til et lead på 30 sekunder med vores digitale køreseddel. Når først kunden er interesseret i en prøvekørsel, er tid den vigtigste faktor for en god oplevelse.

Vælg hurtigt model og prøveplader og få sendt kunden afsted. Kunden godkender enten via underskrift direkte på telefonen eller via SMS og dine oplysninger opbevares sikkert i vores database.

Følg salgsprocessen fra start til slut. Leads gemmes i databasen efter prøvekørsel og sælgerne kan frit følge op, for at bevare relationen og lukke salget.

Indsaml samtykker og hold databasen opdateret

Sæt skub i sælgernes muligheder uden for butikken med vores samtykkefunktion. Så kan hver enkelt sælger generere nye leads over frokosten, til netværksarrangement eller noget helt tredje.

Lad kunden tilbagekalde direkte fra deres egen telefon med vores dynamiske samtykkedatabase. Tilbagekaldelse sker fra kundens egen telefon og opdateres på alle enheder.

Overhold GDPR og drop bekymringerne om dataopbevaring. Det har vi brugt lang tid på at ordne, så du ikke behøver gøre det.

Følg op på de varme leads med vores salgsassistent

Gør det let at følge op med vores salgsassistent, der løbende fortæller hver bruger, hvor det er klogest at tage fat først. På den måde bruger sælgerne deres tid mest fornuftigt.

Reserver eller uddeleger leads som det passer dig. Med vores platform kan leads frit sendes rundt i virksomheden, så andre kan følge op på dem, der ikke er tid til at tage fat i.

Prøv CarBuddii gratis i 14 dage

Vi vil hellere end gerne vise, hvordan CarBuddii skaber værdi for vores andre kunder.