Sælg flere biler med CarBuddii’s salgs- og lead management platform

Tiderne har ændret sig og det er nu ikke længere nok blot at have en fysisk forretning. Den stigende online efterspørgsel sætter nye krav til aktører i bilbranchen.

Kunderne værdsætter personlig service som aldrig før i en tid hvor automatisering og kunstig intelligens er på alles læber. De virksomheder der forstår dette, vil fortsætte med at eksistere mange år ud i fremtiden.

CarBuddii kombinerer god kundeservice med smarte værktøjer, der tillader bilforhandlere at accellerere deres gode kundeservice og booste deres salg. Rigtig mange bilforhandlere er allerede i gang. Vil du prøve vores system?

Flere hundrede virksomheder bruger allerede CarBuddii til at optimere deres processer og sælge mere

hyundai

Se hvordan bilforhandlere bruger CarBuddii (4 min.)

Gør den traditionelle køreseddel digital

Gør en besøgende i forretningen til et lead på 30 sekunder med vores digitale køreseddel. Når først kunden er interesseret i en prøvekørsel, er tid den vigtigste faktor for en god oplevelse.

Vælg hurtigt model og prøveplader og få sendt kunden afsted. Kunden godkender enten via underskrift direkte på telefonen eller via SMS og dine oplysninger opbevares sikkert i vores database.

Følg salgsprocessen fra start til slut. Leads gemmes i databasen efter prøvekørsel og sælgerne kan frit følge op, for at bevare relationen og lukke salget.

carbuddii sales assistant

Følg op på de varme leads med salgsassistenten

Gør det let at følge op med vores salgsassistent, der løbende fortæller hver bruger, hvor det er klogest at tage fat først. På den måde bruger sælgerne deres tid mest fornuftigt.

Reserver eller uddeleger leads som det passer dig. Med vores platform kan leads frit sendes rundt i virksomheden, så andre kan følge op på dem, der ikke er tid til at tage fat i.

Saml leads og data fra alle kanaler

Find hurtigt kundeoplysninger i app’en eller på din forhandlerside, hvor du også kan eksportere data til ekstern analyse. Du kan også forbinde et udvalg af kampagnesystemer direkte til din CarBuddii-konto.

Få indsigt i dine kunderejser og opdag, hvad der driver salg, hvordan forretningen performer over tid, og hvad der kan gøres endnu bedre.

Prisoversigt for bilforhandlere

Vælg den pakke, der passer til jeres størrelse. I tvivl? Så kontakt os på 70 44 44 10.

Drive

149,-/måned*

  • Digitale køresedler (prøve- og demoplader)
  • Dokumentoversigt
Prøv gratis i 14 dage

Sell

499,-/måned*

  • Digitale køresedler (prøve- og demoplader)
  • Dokumentoversigt
  • Kunde- og samtykkeoversigt
  • Garagen med biloversigt
  • Dataoverførsel til Autodesktop
  • Opgavestyring for brugere
  • Indgående digitale leads
  • Dashboard med statistikker
Prøv gratis i 14 dage

*Op til 3 brugere. Mere end 3 brugere? Så giver vi et skræddersyet tilbud, når jeres prøveperiode er ovre.

Prøv CarBuddii gratis i 14 dage

Prøv kræfter med vores system og se, om det er noget for din forretning.