Udforsk mulighederne med CarBuddii

Vi har udviklet bilbranchens mest brugervenlige salgsværktøj.

Digitale køresedler

Slut med at bruge for meget tid bag computerskærmen, når den interesserede kunde står i butikken og venter. Nu tager det max 30 sekunder at lave en digital og lovlig køreseddel.

Kunden skal være i fokus og passes på. I stedet for at vente ved bilen, kan sælgeren nu bruge tiden på bedre kundeservice og i sidste ende, flere salg.

Track processen fra besøgende til lead til kunde, direkte i app’en. Med vores CRM-funktion, har hvert eneste lead sine helt egne informationer, der bliver guld værd for forretningen.

Prøv en gratis prøveperiode så du nemt kan lave digitale lejekontrakter og køresedler.
digital lejekontrakt

Digital lejekontrakt

Den traditionelle lejekontrakt er blevet digital og ikke mindst lynhurtig at lave. Vores egen direktør satte rekord på 30 sekunder – måske du er hurtigere?

Lav dine egne lejepakker og bestem helt selv om lejen er gratis eller betalt. Med en hurtig opsætning kan du helt selv vælge, hvordan hver lejekontrakt skal se ud.

Find hurtigt kunden frem igen, næste gang kunden skal have lavet noget ved sin bil. Jo bedre du kan huske kunden, jo bedre relation og jo gladere kunde.

Salgsassistenten

God og hurtig opfølning er alfa omega for mere salg. Derfor har vi udviklet salgsassistenten, der hjælper dig med at følge op på dine leads.

Swipe gennem dine leads og identificer dem, du bør kontakte først, for at lukke salget. Med vores ratingsystem, kan du hurtigt få overblik over de varmeste leads.

Bevar den gode relation til kunden med muligheden for at tilføje noter til dine leads. På den måde er alle sælgere i huset på samme side med leadets informationer.

Hold samtykkestatus opdateret, så leadet aldrig kontaktes uden samtykke. Med vores leadfunktion, kan alle brugere se hvem der må kontaktes og om deres status ændres.

Salgs- og lead management værktøj

Samtykkedatabase

Opbevar samtykker lovligt og sikkert i vores samtykkedatabase. Den nye lovgivning har bestemt, at alle samtykker skal opbevares sikkert og opdateres løbende.

Langt fra alle salg starter med en prøvetur. Derfor har vi nu gjort det muligt at indsamle samtykker, om du er til middag hos venneparret, til fest eller noget helt tredje. Relationen starter med et samtykke til kontakt og udvikler sig herfra. 

Samtykket kan tilbagekaldes hvis kunden ønsker det. Via bekræftelseslinket, kan kunden både se, downloade og eventuelt tilbagekalde samtykket. 

Dashboard med komplet lead- og kundeoverblik

Analysér performance for sælgere, og se hvad der kendetegner de dygtigste salgsmedarbejdere. Få indsigt i mulige forbedringer og hjælp hinanden til mere salg.

Exportér data på kunder og brug det, når din forretning kører nye kampagner, som kunderne bør høre mere om. Med avanceret filtrerering bliver din markedsføring mere målrettet.

Administrer dine brugere og tilføj flere i takt med at teamet vokser og kundebasen det samme. Det er let og hurtigt at få flere brugere i gang.

Få app’en i hænderne og prøv selv

Vi tilbyder gratis og uforpligtende prøve af app’en og forhandlersiden. Så kan du selv se, om løsningen er noget for jer.