Udforsk mulighederne med CarBuddii

Vi har udviklet bilbranchens mest brugervenlige salgsværktøj.

Prøv det allerede i dag

Digital køreseddel

Slut med at bruge for meget tid bag computerskærmen, når den interesserede kunde står i butikken og venter. Med CarBuddiis app tager det max 20 sekunder at lave en lovlig, korrekt udfyldt og digital køreseddel.

Kunden skal være i fokus og passes på. I stedet for at vente ved bilen, kan sælgeren nu bruge tiden på bedre kundeservice og i sidste ende, flere salg.

Track processen fra besøgende til lead til kunde, direkte i app’en. Med vores Lead management funktion (software til CRM), har hvert eneste lead sine helt egne informationer, der kan blive guld værd for din forretning.

Er digitale køresedler noget der kan gøre din hverdag som bilforhandler nemmere? Så prøv CarBudddii med det samme her

Prøv en gratis prøveperiode så du nemt kan lave digitale lejekontrakter og køresedler.
digital lejekontrakt

Digital lejekontrakt

Den traditionelle lejekontrakt er blevet til en digital lejekontrakt og ikke mindst lynhurtig at lave. Vores egen direktør satte rekord på 30 sekunder – måske du er hurtigere?

Lav dine egne lejegrupper og bestem helt selv om lejen er gratis eller betalt. Med en hurtig opsætning kan du helt selv vælge, hvordan dine digitale lejekontrakter skal se ud. Du kan styre alt fra prisen på de enkelte lejegrupper, prisen for overkørte kilometer og forsikringen af bilen under lejeperioden. Du kan også personliggøre dine lejekontrakter visuelt. Eksempelvis kan du vælge din firmafarve og indsætte jeres logo. 

Find hurtigt kunden frem igen, næste gang kunden skal have lavet noget ved sin bil. Jo bedre du kan huske kunden, jo bedre relation og jo gladere kunde. Derfor kan du altid søge i dit digitale kundekartotek, samt tilføje noter til det enkelte kundeblad, så ingen informationer om personer går tabt.

Er digitale lejekontrakter noget der kan gøre din hverdag som bilværksted eller bilforhandler nemmere? Så prøv CarBuddii med det samme her

Din nye digitale Salgsassistent

God og hurtig opfølgning er alfa omega for at øge salget af biler. Derfor har vi udviklet en digital salgsassistent, der hjælper dig med at følge op på dine leads og holde den personlige kontakt med kunden hele vejen.

Swipe gennem dine leads og identificér dem, du bør kontakte først, for at lukke salget. Med vores rating system, kan du hurtigt få overblik over dine varmeste leads.

Bevar den gode og personlige relation til kunden med muligheden for at tilføje noter til dine leads. På den måde hjælper CarBuddii sælgeren med at huske vigtig information om den enkelte kunde.

Hold samtykkestatus opdateret, så kunden aldrig kontaktes uden samtykke. Med vores samtykkefunktion, kan alle brugere se hvem der må kontaktes og om deres samtykkestatus ændres.

Er salgsassistenten noget der kan hjælpe dig og gøre din hverdag som bilsælger nemmere? Så prøv CarBuddii med det samme her

Salgsassistenten sørger for at minde dig op opfølgninger og jævnlig kontakt med kunderne
Salgs- og lead management værktøj

Samtykkedatabase

Opbevar samtykker lovligt og sikkert i vores samtykkedatabase. Databeskyttelsesloven bestemmer, at alle samtykker som indeholder personfølsomme data skal opbevares sikkert og opdateres løbende.

Langt fra alle salg starter med en prøvetur. Derfor har vi nu gjort det muligt at indsamle samtykke, uanset hvor du og din kunde er. Relationen starter nemlig med et samtykke til kontakt og udvikler sig herfra.

Samtykket kan tilbagekaldes hvis kunden ønsker det. Via bekræftelseslinket, kan kunden både se, downloade og eventuelt tilbagekalde samtykket.

Dashboard med komplet sælger- og kundeoverblik

Analysér performance for dine bilsælgere, og se hvad der kendetegner de dygtigste salgsmedarbejdere. Få indsigt i mulige forbedringer og hjælp hinanden til mere salg.

Exportér data på kunder og brug det, når din forretning kører nye kampagner, som kunderne bør høre mere om. Med avanceret filtrering bliver din markedsføring mere målrettet.

Administrer dine brugere og tilføj flere i takt med at teamet vokser og kundebasen ligeså. Det er let og hurtigt at få flere brugere i gang.

Hold det nemme overblik over alle dine kunder med et personligt kunderoverblik

Få app’en i hænderne og prøv selv

Vi tilbyder gratis og uforpligtende prøve af app’en og forhandlersiden. Så kan du selv se, om løsningen er noget for jer.