Se hvor mange penge din virksomhed kan tjene blot ved at skifte til CarBuddiis digitale værktøj

Beregn dit indtjeningspotentiale

Udlejer du biler på dit bilværksted eller i din bilforretning, så se hvad indtjeningspotentialet på dine biler er.

Når du bruger CarBuddiis værktøj til at lave 100% digitale lejekontrakter og holde styre på dine udlejningsbiler, sparer du ikke blot blæk, papir, print, samt oceaner af tid, du udnytter også et stort indtjeningspotentiale på dine biler.

Hvis du blot udfylder de tre øverste felter i skemaet til højre, så bliver dit store indtjeningspotentiale beregnet med det samme.

Det er helt normalt, at kunderne selv betaler for det brændstof, de bruger. Derfor bør du også indtaste, hvor meget ekstra brændstof du hælder på hver kundebil om året.

At dine indtægter fra salg af selvrisikodækning er momsfrie kan måske være en ny information for dig. Det har været en tvivl i bilbranchen om dette, men i et svar fra Skat fastlås det at indtægter ved salg af selvrisikodækning ved udlejning af biler er momsfri.

Indtjeningspotentiale – Kundebiler

 Årligt
stk. 
kr.
kr.

Vis flere indstillinger

l/bil
km
dage
 
 
kr./md. 

* Kilde til momsfri selvrisikodækning: https://www.motormagasinet.dk/article/view/196389/selvrisikoforsikring_er_momsfri

Beregner for salgsafdelingen

Laver du daglige køresedler til prøvekørsler af biler i din bilforretning, så se hvad det koster i løn, blæk og papir, at lave køresedler på den gammeldags facon og opdag et bedre digitalt alternativ.

Åbn beregner

Beregner for værkstedet

Når du modtager biler til reparation sender du oftest kunden hjem i en lejebil, hvortil der skal laves en lejekontrakt. Se hvad lejekontrakterne koster at lave på den gammeldags papir og blæk facon, samt hvad du kan spare ved at skifte det ud med et digitalt værktøj til udlejningen.

Åbn beregner

Prøv CarBuddii gratis

Vi vil hellere end gerne vise, hvordan CarBuddii skaber værdi for vores andre kunder.