Opret dig gratis som forhandler, importør, værksted eller udlejer med dit CVR-nummer.

Fordelen ved at bruge CarBuddii er, at app’en og din forhandlerside, samt dashboard, altid snakker sammen. Det betyder at du med én app og en tilhørende webside kan råde over ét samlet overblik. Både over køretøjer, flådestyring, kalenderoverblik, dokumentopbevaring jf. GDPR-lovgivning og sælger statistik til at finde forbedringsmuligheder.

Hvem kan bruge CarBuddii?

CarBuddii er begrænset til autobranchen, men begrænser sig dog ikke inde for denne branche. Både app’en og websiden kan nemlig hjælpe hele autobranchen. Det er uanset om du sælger biler eller motorcykler, reparerer lastbiler, eller udlejer snescootere og trailere. CarBuddii bidrager altså med værktøjer, som kan samle hele virksomheden. App’en og forhandlersiden kan nemlig få afdelinger som eksempelvis 

CarBuddii kan også hjælpe dig

Denne guide vil altså hjælpe dig i gang, så du kan arbejde hen mod at forbedre arbejdsgange. Måske forbedres også salgstal, for din virksomhed i autobranchen. Et værktøj der er uundværligt for sælgere og udlejere, da digitale køresedler og lejekontrakter laves på under 40 sekunder. CarBuddii app’en kan nemlig scanne kørekort og indhente oplysninger fra CPR-registret på kunden. Resterende informationer såsom lejeprisen, selvrisikodækning, perioden for prøvekørsel eller udleje, ekstraomkostninger, brændstofforbrug, skader på køretøjet, indhentning af samtykke og underskrift fra kunden, klares hurtigt i app’en, med et flow der er nemt og intuitivt at bruge. 

Kom hurtigt i gang med denne video guide – det tager dig under 1 minut at se.