Vil du være med til at sørge for høj kvalitet af vores banebrydende softwareløsning til autobranchen? Træd ind i en fremadstormende agil it-virksomhed i et fedt kontormiljø på Marselisborg Lystbådehavn, hvor der er fokus på både backend-, web app- og mobile app-udvikling i de nyeste udviklingsværktøjer.

CarBuddii – brugervenlige redskaber til bilbranchen

Som softwarevirksomhed sælger vi ekstremt brugervenlige og kvalitetssikrede it-løsninger til bilbranchen. Vi er stolte over at fokusere på at lave vores features mere lækre og veldesignede end at lave samlebåndarbejde. Vi er pt. 11 dygtige medarbejdere med stor erfaring indenfor udvikling og strategi i både bil- og softwareindustrien, og vi brænder for at gøre en forskel.

Arbejd med både teknisk og manuel test

Du skal i bund og grund hjælpe med løbende at teste vores softwareprodukter, men du får også lov til at effektivisere vores test- og releaseprocedure. Det er både spottest af features, som vores dygtige software developers løbende koder men også generel systemtest frem mod release. For den rigtige medarbejder er der derfor store muligheder for at bruge de redskaber, du lærer på studiet og med tiden måske oven i købet at kode f.eks. autotests og features, så stillingen er yderst studierelevant.

Vi er meget åbne overfor både studieprojekter, praktik og/eller afhandling i CarBuddii samt fastansættelse efter endt studie, hvis du har lysten og evnerne.

Du får hele teamet – ja faktisk hele virksomheden – at sparre med, så du bliver i høj grad en del af dagligdagen.

Vi forestiller os, du har en arbejdsuge der kan variere mellem 10-15 timer, og vi er selvfølgelig fleksible angående tidspunkterne samt eksamensperioder.

Et brugervenligt værktøj til alle instanser i bilbranchen

Hjælpsom studerende med værdierne i orden

Det er et krav, at du er dygtig og i gang med et studie inden for software development, men du behøver ikke have erfaring – det skal vi nok give dig! Derudover har du humor, let til smil og er klar til at hjælpe dine kollegaer, hvor du kan. Du skriver og taler dansk og gerne også engelsk.

Er du interesseret?

Send en kort ansøgning til os på enten LinkedIn eller info@carbuddii.com. Her kan du også kontakte os, hvis du har spørgsmål til stillingen. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Vi indkalder løbende til samtaler og forventer at ansætte i løbet af juni, så deadline for ansøgning er 20. juni.

Vi glæder os til at høre fra dig.