Er du ung, gammel, slidt, af pap eller nu digital? Ja, så kan CarBuddii app’en scanne dig!

Hårdt arbejde og hurtig eksekvering

Digitaliseringsstyrelsen kom i slutningen af november med det nye digitale kørekort. Det stiller nye store krav til en kørekortsscanner. Men med Danmarks dygtigste udviklere og et utrætteligt drive, er CarBuddii nu klar med en ny version af vores scanner, som også kan scanne de nye digitale kørekort.

De gamle forgår ikke endnu

Men skulle du stå med et gammelt hærget kørekort af pap, så fortvivl ikke. Den klarer vi stadig. Den opdaterede version af app’en med den nye scanner er klar, i starten af 2021. (Opdatering 13/1: Scanneren er live!)

I videoen ovenfor kan du se, hvordan vores super-scanner kan scanne alle typer kørekort. Det gælder også det nye digitale kørekort – danske såvel som norske. Derudover har vi forbedret vores scanner og sikret, at du endnu hurtigere kan scanne “gamle” kørekort. 

Sådan kan du scanne det digitale kørekort med CarBuddii's kørekortsscanner

Hvordan kan jeg scanne det digitale kørekort?

Når du skal scanne de nye digitale kørekort, skal du blot åbne kundens Kørekort app og trykke “kortinfo” i bunden, som vist herunder. Herefter skal du bare holde CarBuddii scanneren henover telefonen, og så klarer app’en resten. 

Roser til CarBuddii fra Dansk Bilbrancheråd (DBR)

Det er ikke kun os, som er jævnt begejstret for vores opdaterede scanner. Dansk Bilbrancheråd har i en artikel på deres hjemmeside fremhævet CarBuddii, for vores agile reaktion på de nye digitale kørekort.

CarBuddii er nemlig de første, som kan scanne de nye digitale kørekort, når bilforhandlere og værksteder laver digitale køresedler og lejekontrakter med CarBuddii’s app. 

Roserne skal ikke stå alene

Det er selvfølgelig et kæmpe skulderklap til os, at Dansk Bilbrancheråd anderkender vores agilitet, men roserne skal også sendes videre til vores dygtige udviklere! Med ros kommer motivationen selvfølgelig også til at arbejde endnu hårdere for, hver eneste dag at kunne udvikle nye funktioner til vores brugere!