Årets første nyhed er kort og præcis, da de nyeste funktioner er en direkte hjælp til CarBuddii’s brugere. Funktionerne har været efterspurgt og selvfølgelig har vores dygtige udviklere leveret. Blandt flere nye funktioner, er de vigtigste:

 • Elektronisk tilføjelse af flere førere til igangværende lejekontrakt
 • Ny forbedret kundeside på forhandlersiden

Elektronisk tilføjelse af flere førere til igangværende lejekontrakt 

Har du oplevet, at en kunde under udleje pludselig kommer i tanke om, at en anden person også kommer til at bruge bilen i lejeperioden? Du ved selvfølgelig, at det er ulovligt, hvis føreren ikke er registreret på lejekontrakten, og det nytter heller ikke at lave en ny lejekontrakt for samme periode. 

Derfor er det en god nyhed, at du nu kan: 

 1. åbne din personlige forhandlerside, 
 2. finde din kalender, 
 3. åbne den “aktive” lejekontrakt ved blot at trykke på navnet, og
 4. tilføje flere førere! 

Det har derfor aldrig været nemmere, på lovlig vis at tilføje en ekstra fører til en aktiv lejekontrakt! Husk dog at trykke “Send sms til kunde” inden du lukker vinduet – da sikrer du at tilføjelsen bliver registreret og kunden modtager en ny digital lejekontrakt. En rigtig god nyhed for vores mange udlejningsforretninger og værksteder med lånebiler.

Tilføj en ekstra fører til en ingangværende lejekontrakt

Ny forbedret kundeside på forhandlersiden

Med denne nyhed har kundesiden på din personlige forhandlerside fået en kærlig overhaling og er blevet endnu bedre at bruge. Vi har blandt andet gjort filtreringen mere naturlig og givet den et forbedret look. Derudover, har vi øget hastigheden på kundesiden generelt. Så når du vælger et filter for at fremsøge kunder, kan siden sortere og loade hurtigere end før – også hvis du skifter filter undervejs. 

Derudover kan du også 

 • Downloade kunder og samtykke status til Excel
 • Kommentere på det enkelte kundekort
 • Finde kundens kørekort
 • Søge oplysninger om kunden via CPR
 • Se tidligere samt igangværende aktiviteter på kunden

Som vores gæve udvikler vil beskrive det: “Facelift og nye batterier så det går lidt hurtigere” 😂

Læs mere om CarBuddii’s udlejningsapp

Hop ind på linket her og læs mere om udlejningsværktøjet, hvordan det virker og hvordan det kan hjælpe din virksomhed. Uanset om du har et udlejningsfirma eller et værksted med lånebiler, så er vi sikre på at CarBuddii app’en kan gøre en forskel for dig!