CarBuddii er en brugervenlig mobilapp og en web-app, som gør arbejdsdagen nemmere på tværs af hele bilbranchen.

Væk med traditionelle håndskrevne dokumenter. Alt håndteres digitalt og professionelt i appen, så du kan give kunden den bedste service og oplevelse.

CarBuddii hjælper NIO

 

CarBuddii’s kernefunktioner:

 • Digitale køresedler og lejekontrakter på under 20 sekunder
  Kørekort scannes og kundens informationer kommer automatisk ind. Samtykke klares med det samme i appen, og det underskrevne dokument sendes direkte til kunden. Og så er du klar til at sende kunden afsted ud at prøvekøre, hvorefter appen giver dig en notifikation på at huske opfølgning på kunden. Læs mere på vores hjemmeside eller se hvordan på vores YouTube kanal.
 • Lead management system til håndtering af leads fra start til slut
  Med vores indbyggede Salgsassistent går i aldrig glip af et lead. I er altid et skridt foran, fordi assistenten viser, hvilket lead, der er varmest og hvilke kunder, der kommer ind i butikken til en prøvekørsel. Assistenten gør det nemt at kontakte og holde styr på dine leads direkte i appen. I kan også vælge at uddelegere leads på tværs af organisationens lokationer. Læs mere om lead management modulet her.
 • CRM/samtykkedatabase
  Kundeinformation samlet ét sted sikkert og lovligt. Alle kundeaktiviteter bliver logget i databasen og i kan skrive noter på den enkelte kunde. Kundedatabasen har i adgang til via jeres personlige web-version. Kundedata kan eksporteres til analyse eller til eksempelvis e-mail marketing kampagner og nyhedsbreve. Læs mere på vores hjemmeside her.
 • Fuldt kalenderoverblik til biludlejning
  Alle dine handlinger i CarBuddii-appen synkroniserer automatisk til kalenderen, så du altid har overblik over dine køretøjer. Du kan altid se, hvor dine biler er, og hvornår de kommer retur. Læs mere her.
 • Dashboard med statistikker
  Nemt overblik over dine kundeaktiviteter. Dashboardet tydeliggør, hvor den enkelte kunde befinder sig i salgsrejsen, så du ved, hvor du skal fokusere. Du kan læse mere om CarBuddii’s dashboard her.

Få det fulde overblik over CarBuddii’s priser og abonnementer her.

CarBuddii hjælper hele bilbranchen

Grundtanken bag vores app er, at den skal være så nem at bruge, som overhovedet muligt. Alle kan komme i gang med digitale køresedler og digitale lejekontrakter med det samme i appen. Brugervenlighed er vores førsteprioritet.

Læs mere på vores hjemmeside.