Hvordan gør man bilbranchens bedste ven endnu bedre? Jo, det vil vi gerne svare på. CarBuddii har i over 5 år nu, sørget for at den danske bilbranche er blevet mere digital, mere brugervenlig og vigtigst af alt, meget mere tilgængelig. For med CarBuddii app’en på telefonen, er det som at have sin bedste ven med i baglommen hele tiden. En ven der gør din arbejdsdag meget nemmere! 

Men CarBuddii app’en og det bagved liggende system skal også hele tiden blive lidt bedre, for at fortsætte med at være bilbranchens bedste ven. Derfor har vi et team af dygtige udviklere, som hver dag arbejder på at gøre CarBuddii endnu bedre. Det er der selvfølgelig kommet en række nye funktioner ud af, som du kan læse mere om herunder:

  • Kalenderoverblik – overblik over indleverede biler og overskredne lejekontrakter
  • Automatisk besked om indlevering
  • Sletning af biler i app’en
  • Flere informationer i app’en – Registreringsnummer på kundens bil
  • Adgang til Garagen via app’en
  • Flere lejekategorier at vælge i mellem
  • Fritekstfelt til tilføjelse af ekstraomkostninger

Kalenderoverblik

Overblik over indleverede biler og overskredne lejekontrakter i kalender

I kalenderen kan du nu se, hvis en bil skulle have være indleveret, men endnu ikke er blevet det. Den markeres med rød som ‘overskredet’. En bil der er indleveret, men venter på klargøring, inden den kan lejes ud igen, er markeret med gul som ‘indleveret’. På den måde kan du holde det fulde overblik over dine biler uanset deres status. 

​​

Status på køretøjer i kalenderoverblikket
Sådan opsætter du automatiske beskeder

Automatisk besked til kunderne angående indlevering af lejebil

På din forhandlerside kan du under ‘indstillinger’ (øverst højre hjørne) vælge ‘automatiske beskeder’. Her har du nu muligheden for at oprette en automatisk besked som sendes til kunden kort før lejekontrakten udløber og bilen skal indleveres. Dette er en venlig påmindelse til kunden og dermed en god hjælp til dig.

​​

Slette biler i app’en

Skal du lave en prøvekørsel eller en lejekontrakt og opdager pludselig at der står en bil i billisten, som du ikke længere har tilgængelig? Det er der råd for.

På Android: Hold blot inde på bilens nummerplade og tryk ‘slet’.

På iOS: swipe blot til siden og tryk slet. Så har du fjernet bilen fra listen. 

Sådan sletter du et køretøj i din CarBuddii app

Flere informationer i app’en:

Registreringsnummer på kundens bil 

Når du opretter en booking til udlejning af en bil, kan du nu indtaste registreringsnummeret på kundens bil. Denne vises i app’en på bookingen sammen med den bil kunden skal leje. På denne måde kan du nemt se hvilken bil der tilhører hvilken kunde. 

Adgang til garagen via app’en

Blandt de nye funktioner, har vi nu fået Garagen med i app’en. Det betyder, at du altid kan se det fulde overblik over din vognpark, samt tilføje nye køretøjer hertil. Du finder Garagen under menuen i øverste venstre hjørne i din CarBuddii app. Nem at tilgå, nem at bruge.

Flere lejekategorier at vælge i mellem

Råder du over flere forskellige typer køretøjer, kan du nu få mulighed for at tilføje lejekategorier til din virksomhed, så du i garagen kan tilføje køretøjer af – næsten – alle slags. Er det et behov i din virksomhed? Så kontakt os på +45 70 44 44 10 – så kan vi nemt hjælpe dig med, at få opsæt udlejning på flere typer køretøjer.

Listen af lejekategorier strækker sig nu over blandt andet bil, motorcykel, scooter/knallert, ATV, lastbil, autocamper, snescooter, campingvogn, trailer, maskiner, m.fl.😎

Når vi har samlet overblikket af typer for dig, kan du tilgå dem fra app’en. Du kan se de forskellige typer, når du eksempelvis skal tilføje et nyt køretøj til din Garage.

Fritekstfelt til tilføjelse af ekstraomkostninger

Under udarbejdelsen af lejekontrakten kan du nu tilføje ekstraomkostninger til kundes regning, hvad end det er en autostol eller en skiboks de skal betale for. Du taster blot en beskrivelse og en pris ind, og så bliver posten tilføjet til den endelige lejekontrakt.

Er du interesseret i at lære mere om alle de funktioner, som CarBuddii app’en har og hvordan de gavne dig og din virksomhed? Så anbefaler vi at tage et kig på vores side med indlæg, hvor vi jævnligt opdaterer alle vores brugere på de nyeste funktioner.