Nu har vi udviklet, testet og ventet længe, men skal snart ikke vente længere! Vores AutoVision integration er endelig færdig og klar til brug for alle CarBuddii og Vitec Datamann AutoVision brugere. 

Udover en fuldt færdig AutoVision integration har vi også sørget for flere fede funktioner.

De nye funktioner er blandt andet:

Vi skal dog minde om, at for at få adgang til disse nye funktioner, så skal du altid huske at opdatere din app, så du har den nyeste version.


Ny faktureringsopgørelse på forhandlerside

Den nye faktureringsopgørelse har givet anledning til ændringer på forhandlersiden.

For det første er der lavet en ny og samlet opgørelse, over lejekontrakter klar til fakturering, med ordrenummer, ID-nummer og registreringsnummer på lejebil. 

For det andet er der tilføjet flere oplysninger på opgørelsen. Det er oplysninger såsom:

  • nye skader ved indlevering bliver visuelt fremhævet (se billede herunder)
  • dato på både nye og gamle skader (registrering af hvornår det sker)
  • tankmåler på opgørelse, nu med et “før”/”efter” billede
  • kundens oplysninger
  • ny filter funktion på afdelinger
  • status på opgørelsen (igangværende, klar til fakturering og faktureret)

For det tredje er der udviklet en ny søgefunktion i opgørelsesoversigten, som gør det muligt at søge på f.eks. kundens navn, registreringsnummer på køretøjet, ordrenummer, etc. Søgefeltet finder du øverst til højre, når du befinder dig på siden “Opgørelser”.

Sidst, men ikke mindst, kan du nu åbne lejekontrakten og/eller bookingen direkte fra opgørelsen med knapper i toppen. Se eksempelvis herunder:

Den nye opgørelse af lejeperioden

Lejekontrakter, køresedler og samtykker er flyttet til menuen

For at gøre plads til den nye menu kategori, har vi måtte flytte en smule rundt på forhandlersiden. Derfor har vi samlet dokument-menuen med overblik over lejekontrakter, køresedler og samtykker, i én og samme kategori: “Kontrakter”.

Denne kategori finder du i menuen (de tre tandhjul i øverste højre hjørne).

Nye kategori i menuen "kontrakter"

AutoVision integration LIVE!

Der er egentlig ikke så voldsomt meget at sige, men nu er alle ender nået sammen og integrationen er rullet fuldt ud for alle CarBuddii- og Vitec Datamann AutoVision brugere. Det er dog et vilkår for integrationen, at du er bruger af begge systemer, samt at du har din AutoVision API-nøgle, for at kunne sætte det op via din forhandlerside.

For at få fat i denne API-nøgle anbefaler vi, at du kontakter den Vitec konsulent som du/I har tilknyttet hos jer. Herefter, kan du, under indstillinger i øverste højre hjørne, finde “Integrationer”, hvorfra du kan opsætte integrationen med API-nøglen.