Vi har haft gode ting under opsejling et stykke tid nu, og er endelig klar til at vise jer vores nye funktioner! Blandt mange spændende er vores nye dashboard!

Denne måneds brandvarme nye funktioner er:

  • Dashboard version 1.0 – konverteringstragt
  • Manuelle forhandlerkort i aktivitetsfeedet
  • Klargøring af biler fra kalenderen på forhandlersiden.

Dashboard version 1.0 – konverteringstragt for både forhandleren og sælgerne

Dashboardet er en funktion tilknyttet din personlige forhandlerside, hvorfor al data på Dashboardet også vil være personligt for netop din virksomhed. For vores SALES abonnenter viser funktionen en tragt, som viser den procentvise konvertering i løbet af hele kunderejsen.

Eksempelvis viser konverteringstragten hvor stor en andel af de leads, der er kontaktet af en sælger, som kommer videre i salgstragten til prøvekørsel, tilbud eller slutseddel. Og hvor stor en andel, der er tabt.

Det er gode tal til analyse af forbedringsområder og selvfølgelig, hvornår der skal gives ros. Derudover, kan disse tal også bruges som målestok til løbende at holde øje, med resultatet er eventuelle forbedringer du har foretaget i din virksomhed. Det kan både være et prisfald på en bestemt bil, ansættelsen af en ny sælger eller måske en intern konkurrence mellem sælgerne. Det er altså en funktion der kan bruges til at måle og analysere på hele virksomheden.

Manuelle forhandlerkort – salgschefen kan selv sende kort ud i aktivitetsfeedet til sine sælgere

Vi kan se at aktivitetsfeedet er en funktion, som er blevet modtaget rigtig godt af vores SALES abonnenter, hvilket glæder os! Denne opdatering er derfor baseret på jeres positive feedback. Det er nemlig nu muligt at sende forhandlerkort ud i feedet manuelt.

Det betyder konkret at forhandleren har fået en funktion, hvor der kan sendes vigtige beskeder afsted til forhandlerens sælgere. Det er uanset om det er en påmindelse om et lead der skal kontaktes, en besked med vigtig information eller et link til en side hvor sælgerne skal læse noget. Eksempelvis som her:

Beskedfunktionen finder du under tandhjulet i øverste højre hjørne, i menukategorien “Aktivitetsfeed”. Her kan du både lave beskeder som påmindelser eller som link-genveje. Når du indsætter et link skal du blot huske at trykke ‘gem’ før du kan skrive din besked.

Klargøring af biler fra kalenderen på forhandlersiden. Link/genvej fra biler i Kalenderen til Garagen.

Med denne funktion er det nu muligt at afslutte en lejekontrakt direkte fra kalenderen. Når bilen kommer retur, kan du nemt klargøre i kalenderen ved at indtaste slutkilometer og brændstof, og derved afslutte den åbne lejekontrakt. 

Der er også kommet en direkte genvej fra din liste af biler i kalenderen til Garagen. Du trykker blot på bilens navn i venstre side af kalenderen og vupti! så er du sendt ind på bilkortet i Garagen.