Årets sidste opdatering af CarBuddii app’en byder jer brugere på både ventede og spændende nye funktioner.

Blandt mange spændende nye funktioner, kan du læse mere om de tre mest prominente funktioner:

  • AutoVision integration af bilbooking og fakturering
  • Dashboard på forhandlersiden til styring af pipeline og salgsmuligheder
  • Mulighed for at gensende digitale dokumenter til kunderne

 

AutoVision integrationen

CarBuddii integrerer med Vitec Datamann AutoVision om bilbooking og fakturering

AutoVision integrationen betyder, at du fra medio Januar kan lave bookingen i din CarSoft Planner i AutoVision. Herfra vil data fra bookingen blive sendt direkte til CarBuddii app’en og ind i kalenderen, hvor bilen vil blive booket og lejekontrakten automatisk klargjort.

CarBuddii app’en vil løbende udveksle data med AutoVision, bl.a.

  • når lejekontrakten er udfyldt og bilen er udleveret
  • når lejekontrakten afsluttes og bilen indleveres.

Det betyder at AutoVision vil modtage de nødvendige faktureringsdata for biludlejningen fra CarBuddii og placere dem direkte på arbejdsordren, så faktureringen af lånebilen bliver meget lettere.

Det er altså en knivskarp integration som vil spare dig tid!

Hurtig gennemgang: Forstå integrationen visuelt

Vi har lavet en lille video præsentation, som viser funktionerne af denne integration i en hurtig og sjov gennemgang. Ønsker du at læse mere om denne integration, hvad den gør, hvordan du kan komme i gang med integrationen og hvordan du sætter den op? Så har vi lavet et fint indlæg om AutoVision og CarBuddii integrationen som du kan læse.

Når du skal opsætte integrationer med din CarBuddii app finder du indstillingen i øverste højre hjørne

Hvordan kan jeg bruge integrationen?

Er du bruger af både CarBuddii og AutoVision, kan du benytte dig frit af integrationen. Integrationsmuligheden finder du på din forhandlerside. Her har du i øverste højre hjørne dine indstillinger, hvorunder kategorien ‘Integrationer’ ligger. Det er her at du kan vælge AutoVision samt indtaste din personlige AutoVision API nøgle.

Dashboard på forhandlersiden til styring af pipeline og salgsmuligheder

Dashboardet på forhandlersiden er vores nyeste dashboard, hvor man kan se alle de åbne leads, man har liggende samt på hvilke stadier i salgsprocessen, de befinder sig: Har kunden modtaget et tilbud, som der skal følges op på? Eller er der tale om et helt åbent lead, som sælgeren ikke har kontaktet endnu?

Hver sælger kan se sine egne åbne leads, og den administrerende bruger kan se det for hele butikken, samt for alle sælgerne. Dermed har man et hurtigt overblik over sine aktuelle salgsmuligheder, og man kan se en prognose for, hvor mange salg man ser ud til at opnå på baggrund af dem. Dashboardet er noget, vi løbende vil tilføje spændende funktioner til.

Er du i tvivl om hvor du finder dashboardet? 

Dashboard, forhandlerside, app – ja, vi er klar over at der er forskellige sider og funktioner at tage stilling til. Men netop dashboardet finder du på din forhandlerside, og din forhandlerside finder du ved at logge in via https://www.carbuddii.com/. Når du er logget ind, skal du i toppen finde “Dashboard” – tryk på den og så ser du dit personlige dashboard. Det kunne eksempelvis se ud som den nedenstående:

Mulighed for at gensende dokumenter til kunderne

Skulle det ske at der opstår et behov for at kunne gensende et dokument til en kunde, så er der heldigvis råd for dette. På din forhandlerside kan du under ‘Dokumenter’ åbne det specifikke dokument og herfra gensende det til kunden.

Det en funktion, som giver både dig og din kunde en ekstra sikkerhed. Vi ved nemlig at det kan ske, at kunden eksempelvis får slettet sin sms eller e-mail. Derfor er det også en funktion som vi ved, har været efterspurgt og som vil være værdsat.