AutoVision integration

CarBuddii integrerer fra i dag med Vitec Datamann systemet AutoVision. Det sker for at skabe et frit dataflow mellem de to it-systemer og brugerne af begge. Med denne integration sikrer begge parter, at data er tilgængeligt for at skabe en bedre brugeroplevelse. En brugeroplevelse, hvor bilbranchens favorit systemer snakker sammen. Desuden skal samarbejdet være med til, at sikre en nemmere håndtering af udlejningsbiler for alle brugere i bilbranchen. 

Hvilken betydning har integrationen?

Integrationen af de to systemer betyder, at AutoVision brugere vil lave deres bookinger i CarSoft Planner. Herfra sendes data fra bookingen direkte i CarBuddii app’en og kalenderen. Her vil bilen blive booket og lejekontrakten automatisk forberedt. Ved tilbagelevering af udlejningsbilen opsamles data som bl.a. kørte kilometer og brændstofforbrug i CarBuddii app’en, som derefter sendes til AutoVision.

Systemerne vil løbende udveksle data med hinanden, bl.a. når lejekontrakten er udfyldt, og bilen er udleveret. Samt igen når lejekontrakten afsluttes og bilen indleveres. Det betyder at AutoVision vil modtage de nødvendige faktureringsdata for biludlejningen fra CarBuddii. AutoVision vil herfra kunne placere dem direkte på arbejdsordren, så faktureringen af lånebilen bliver meget lettere.

Dataflowet ser således ud: 

Gør integrationen en forskel i CarBuddii app’en?

Helt kort vil CarBuddii fortsat holde styr på de digitale lejekontrakter, samt den dertil hørende data. AutoVision vil have styr på værkstedets ordrer samt faktureringen af udlejningsperioder. Der vil altså ikke ske en synlig ændring i brugeroplevelsen for hverken CarBuddii’s eller AutoVisions brugere. Til gengæld vil brugervenligheden øges og systemerne snakke bedre sammen. Det kræver blot din AutoVision API-nøgle og en nem opsætning på din CarBuddii forhandlerside.

Hvor finder jeg integrationen på min forhandlerside?

Du finder integrationen på din forhandlerside, i øverste højre hjørne. Her vælger du blot “integration” og så kan vi sammen opsætte den ønskede integration med API-nøgle.

Integrationen mellem CarBuddii og AutoVision kan nemt sættes op på den personlige forhandlerside

Er du ikke CarBuddii bruger endnu? Så kan du læse mere om vores digitale lejekontrakter og løsninger til værksteder.

Motormagasinet om den nye integration:

Vil du læse mere om aftalen, så har motormagasinet udgivet en artikel om integrationen mellem CarBuddii og AutoVision.

En tanke om “CarBuddii samarbejder med VITEC Datamann for en AutoVision integration

  1. Pingback: December opdatering om nyeste funktioner i CarBuddii app'en - CarBuddii

Kommentar er lukket