Sælg flere biler med CarBuddii’s salgs- og lead management system

Salgs- og lead management værktøj

Hold dit lead varmt med en altid personlig kontakt mellem kunde og bilforhandler

Tiderne har ændret sig og det er nu ikke længere nok blot at have en fysisk forretning. Den stigende online efterspørgsel stiller nye krav til aktører i bilbranchen, heriblandt til dig som bilforhandler.

Kunderne værdsætter personlig service som aldrig før, også hos deres bilforhandler, i en tid hvor automatisering og kunstig intelligens er på alles læber. De bilforhandlere der forstår dette, vil fortsætte med at eksistere mange år ud i fremtiden.

CarBuddii kombinerer god kundeservice med smarte værktøjer, der tillader dig som bilforhandler at forbedre jeres kundeservice og booste jeres salg. Rigtig mange bilforhandlere er allerede i gang. Vil du prøve vores system? Så prøv CarBuddii med det samme

Se hvordan bilforhandlere bruger CarBuddii (4 min.)

Gør den traditionelle køreseddel digital

Gør en besøgende i forretningen til en salgsmulighed på 30 sekunder med en digital køreseddel. Når først kunden er interesseret i en prøvekørsel, er tid den vigtigste faktor for en god oplevelse hos dig som bilforhandler. Jo hurtigere du kan agere og eksekvere, jo større er chancen for at afslutte kunderejsen med et salg.

Vælg hurtigt model og prøveplader og få sendt kunden ud på landevejene. Kunden underskriver direkte på telefonen og oplysningerne opbevares sikkert i vores database i overensstemmelse med databeskyttelsesloven.

Følg salgsprocessen fra start til slut. Dine kunder og deres samtykke gemmes i databasen efter prøvekørsel og dine sælgere kan frit følge op, for at bevare den personlige relation og gøre et varmt lead til et bilsalg.

Prøv en gratis prøveperiode så du nemt kan lave digitale lejekontrakter og køresedler.
carbuddii sales assistant

Følg op på de varme leads med salgsassistenten

Gør det let at følge op på et lead med vores salgsassistent, der løbende fortæller dine bilsælgere, hvor det er klogest at tage fat først. På den måde bruger dine sælgere tiden mest fornuftigt og øger dermed også chancen for at sælge flere biler.

Reserver eller uddeleger leads som det passer dig. Med vores platform kan leads frit sendes rundt til virksomhedens forskellige bilforhandlere, så andre sælgere kan følge op på dem, der ikke er tid til at tage fat i hos din egen bilforhandler. På den måde sikres det at det varme lead bliver hos jeres virksomhed.

Saml leads og data fra alle kanaler

Fremsøg hurtigt kunder i app’en eller på din forhandlerside, hvorfra du også kan eksportere data til ekstern analyse. Du kan også eksportere kunder til kampagne systemer f.eks. til mail kampagner og nyhedsbreve. Er du interesseret i hvilke, så skriv til os med det samme på info@carbuddii.com eller ring +45 70 44 44 10.
Måske vi har en løsning der er tilpasset dig og din bilforhandler.

Få indsigt i dine kunderejser og opdag, hvad der driver salg, hvordan forretningen performer over tid, og hvad der kan gøres endnu bedre. Med disse data kan du sørge for at din forretning altid står skarpt og performer godt.

Salgs- og lead management værktøj

Prøv CarBuddii gratis

Prøv kræfter med vores system og se, om det er noget for din forretning.